Kroen har aldrig bare været en kro

Presse/medie

A la carte | Den danske kro tjener i dag vidt forskellige formål og er ikke kun synonym med overnatning, bal og mormormad. Det er måske ikke så underligt, for kroens historie viser, at den altid har ændret sig i takt med tiden Engang var der diligencestation, købmandshandel og en mølle ved Bromølle Kro. ... Ifølge professor mso Johannes Nørregaard Frandsen fra Syddansk Universitet, der forsker i landbokultur og landdistriktsudvikling, er det " gået støt ned ad bakke" for den danske kro siden 1970' erne. ... " Det er her, bønderne går til bal, og her, man holder fest. Og man skal ikke læse meget Hans Kirk for at se, at kroen også nogle steder bliver betragtet som en syndens hule. ... Fakta: Nye trafikformer ændrede kroenIfølge professor mso Johannes Nørregaard Frandsen ved Syddansk Universitet hviler Danmarks infrastruktur på de oprindelige kroer - dem, hvis kromænd i samtiden kunne få titlen " kongeligt privilegeret".
Periode22. sep. 2016

• TitelKroen har aldrig bare været en kro
    Mediets navn/udløbKristeligt Dagblad
    Dato22/09/2016