Konferencegæster i kitler har millioner med til Fyn

Presse/medie

... -Taler vi om samtlige kongresser i år, som Inspiring Denmark har hjulpet kongresværter, kan turismeerhvervet se frem til en omsætning på omkring 45 millioner kroner, siger senior projectmanager Lene Lysholt fra Inspiring Denmark. 45 mio. kr. i 18 konferencerI 2016 var Inspiring Denmark sammen med samarbejdspartnere som værter fra OUH, SDU, mødesteder og konferencehoteller med til at trække i alt 18 konferencer og kongresser til regionen. ... Det sker i tæt samarbejde med professorer, forskere og læger på SDU og OUH, som af flere årsager er interesseret i at tiltrække de internationale kollegaer og gæster til byen, fortæller sygehusdirektør Kim Brixen fra OUH. ... I tilfældet med de 500 gæster i 2020 er det professor på Odense Universitetshospital og Syddansk Universitet, Bjarne Winther Kristensen, og hans team, som gennem fire år arbejde for at hente kongressen til byen.
Periode24. apr. 2017

• TitelKonferencegæster i kitler har millioner med til Fyn