Konference om sunde ingredienser i frugt og grøntsager

  • Lars Porskjær Christensen

Presse/medie

Beskrivelse

Hvorfor er det sundt at spise frugt og grønt? ... Emnerne vil omfatte sundhedsmæssige effekter, virkemåde og forskellige applikationer i fødevareindustrien. Johanna Maukonen fra VTT i Finland kommer og fortæller om sammenhængen mellem mave-tarm-funktionen og indtag af bioaktive stoffer fra planter, Lars Ove Dragsted, KU om frugt, grønt og helbred og Lars Porskjær Christensen, SDU præsenterer en case om gulerødders sundhedsfremmende egenskaber. Desuden skal vi høre om omega-3-fedtsyrer fra planter og deres produktegenskaber (EasyHealth, Tyskland) og om biotilgængelighed af anticyaniner (Eike Richling fra Kiel Universitet) for at nævne dele af programmet.
Periode15. mar. 2016

Mediedækning

1

Mediedækning

  • TitelKonference om sunde ingredienser i frugt og grøntsager
    Mediets navn/udløbPlus Proces
    Dato15/03/2016
    PersonerLars Porskjær Christensen