Til november bliver enten Republikanernes Donald Trump eller Demokraternes Hillary Clinton valgt som USA's næste præsident. Bag de to kandidater står to kampagneledere, som i høj grad er med til at styre slagets gang. Hvis det amerikanske præsidentvalg var en olympisk disciplin, ville vi lige nu være i det afgørende heat. ... " Mens præsidentkandidaten fremstår med det overordnede politiske budskab, er kampagnelederen ansvarlig for at fastlægge præsidentkampagnens strategi på en sådan måde, at budskabet står klart og tydeligt for vælgerne," forklarer Jørn Brøndal, lektor i Amerikanske Studier på Syddansk Universitet. ... Det fortæller Kasper Grotle Rasmussen, adjunkt på Amerikanske Studier på Syddansk Universitet. ... De er først og fremmest ansat som rådgivere for præsidentkandidaten, og de kan godt blive fyret," siger Jørn Brøndal, lektor i Amerikanske studier ved Syddansk Universitet. ... Og så er hun tilmed ifølge The Guardian personen, der i sin tid fik Republikanernes Todd Akin til at stoppe med at bruge det kontroversielle udsagn " legitim voldtægt" - et udsagn, som ifølge politikeren, der er imod abort, hentydede til en naturlig måde, hvorpå kvindekroppen kunne undgå en graviditet under en voldtægt, men som også fik hans politiske karriere på lidt af en slingrekurs. Hvorvidt Kellyanne Conway er Trumps genvej til at komme på rette spor her to måneder før præsidentvalget i november, hvor Clinton stadig fører i meningsmålingerne, må tiden vise. ... Robby Mook / Demokraternes kampagnelederD er kan ifølge Jørn Brøndal, lektor i Amerikanske Studier ved Syddansk Universitet, meget vel ligge en signalværdi i, at Demokraternes præsidentkandidat Hillary Clinton har valgt Robby Mook til sin kampagneleder.
Periode10. sep. 2016

• TitelKampagnelederne er præsidentvalgets vigtigste kandidater
    Mediets navn/udløbdjøfbladet
    Dato10/09/2016