Ja-partierne kritiseres for national egoisme

Presse/medie

Ja-partierne har fravalgt EU-lovdele, som kan koste penge eller gavne andre EU-borgere. Eksperter og interesseorganisationer kalder den tilgang usolidarisk og afviser samtidig ja-partiernes argument om, at det vil være dyrt at implementere retsakterne Ien globaliseret verden er der brug for fælles løsninger. ... Det vil gøre det dyrere, ja, men efter vores skøn ikke voldsomt dyrere,« siger Sysette Vinding Kruse og bakkes op af Henning Bang Fuglsang Madsen Sørensen, adjunkt på Juridisk Fakultet på Syddansk Universitet. ... Så man kan sætte spørgsmålstegn ved, om det i virkeligheden ikke er et strategisk kneb for at undgå, at der er for få ting på fravalgssiden,« siger Henning Bang Fuglsang Madsen Sørensen og bakkes op af Marlene Wind. »Hvis man kan spise hele pakken, hvorfor i alverden skal man så have en tilvalgsordning?« siger hun. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra justitsminister Søren Pind, og Venstres EU-ordfører Morten Løkkegaard er ikke vendt tilbage på Informations henvendelser.
Periode14. nov. 2015

• TitelJa-partierne kritiseres for national egoisme
    Mediets navn/udløbInformation
    Dato14/11/2015