Hvor mange balloner skal der til for at løfte et barn?

Presse/medie

Efter »X Factor«. I aften er der premiere på DRs nye fredags-underholdningsprogram, der læner sig op ad teorien om »wisdom of the crowds«, som blandt andet har vundet indpas i erhvervslivet. Men lige under TV-programmets underholdende overflade trænger et alvorligt spørgsmål sig på, mener forsker. »X Factor« er slut - hvad skal nu samle danskerne i primetime fredag aften? ... D. og adjunkt Ulrik Nash fra Strategic Organization Design på Syddansk Universitet, der har været videnskabelig konsulent på programmet. ... Ved at aggregere en bred viden, der både kommer fra eksempelvis ingeniører, salgsafdelinger og programudviklere, kan Google komme frem til et ret præcist svar,« siger Ulrik Nash. Han har blandt andet undersøgt, hvornår man kan regne med, at massernes svar er korrekt.
Periode29. apr. 2016

• TitelHvor mange balloner skal der til for at løfte et barn?
    Mediets navn/udløbBerlingske
    Dato29/04/2016