Hvor længe er det bedst at amme?

Presse/medie

En, tre, seks måneder - eller måske slet ikke? Det kan være svært at finde rundt i junglen af undersøgelser om amning. Her får du et overblik over, hvad en række eksperter mener. SUNDHEDSSTYRELSEN: MODERMÆLK I 4-6 MÅNEDERDe danske sundhedsmyndigheder anbefaler fuld amning, indtil barnet er mellem fire og seks måneder og derefter delvis amning i et år eller mere. ... PROFESSOR: MORS MÆLK INDEHOLDER FARLIG KEMIMaksimalt fire måneders fuldamning - sådan lyder anbefalingerne fra Philippe Grandjean, der er professor i miljømedicin ved blandt andet Syddansk Universitet. ... Problemet med flourstoffer opstår allerede under graviditeten, og derfor anbefaler han, at du ammer i minimum seks måneder, og derefter så længe, du selv kan og vil. Kim Fleischer Michaelsen henviser til undersøgelser af, at amning styrker immunforsvaret, giver højere IQ og beskytter mod eksempelvis fedme - effekter der bliver stærkere, jo længere du ammer.
Periode4. feb. 2016

• TitelHvor længe er det bedst at amme?
    Mediets navn/udløbVores Børn Gravid
    Dato04/02/2016