Hun vil gøre dig mere modig i dit køkken

• Ole G. Mouritsen

Presse/medie

Tine Gudrun Petersen, direktør for Spis!, Odenses nye madfestival, har store ambitioner. Hun vil gerne inspirere folk til at blive bedre i et køkken og til at købe de lokale kvalitetsfødevarer, når de er i sæson. Og få flere til at opdage de gode restauranter i Odense Odense er i festivalrus lige nu. ... Og idéen til festivalen kom, da hun sammen med professor Ole G. Mouritsen fra Syddansk Universitet lavede en folkehøring, hvor Dan Jørgensen kom ud og talte med en masse fynboer om mad og måltidskultur. ... -Vi ved jo godt, at der flyder kæmpe store øer af plastik rundt i verdenshavene, så det er vigtigt, vi tænker over, hvad det er for en jord, vi efterlader til vores børn, siger Tine Gudrun Petersen. Ikke perfektMen det er også vigtigt for festival-direktøren at understrege, at hun ikke ønsker at gøre sig til dommer over, hvordan andre spiser: -Hjemme hos os, er der også varer, der ikke er i sæson, fordi jeg har et kræsent skolebarn, der skal have madpakke med, griner hun. -Men jeg vil gerne inspirere folk - også til at udfordre deres smagsmod.
Periode4. sep. 2015

• TitelHun vil gøre dig mere modig i dit køkken
    Mediets navn/udløbFyens Stiftstidende
    Dato04/09/2015