Heavy metal er til kloge mænd over 40

Presse/medie

Heavy metal er ikke for børn, men for modne, veluddannede mænd med høje lønninger Tatoveringer, sort tøj fra top til tå, vold, blod og uregerlige, langhårede unge, som headbanger til musik, der lyder, som var det skabt til Satans fødselsdag. ... Det kræver en høj intelligens at forstå musikkens kompleksitet.« Cynthia Grund, der er lektor ved Institut for Kulturvidenskaber på Syddansk Universitet og har forsket i heavygenren, kalder ligefrem musikken for sofistikeret. ... »Det er det ældre publikum, der er vokset op med hea vyrock, og som stadig har det i sig. Det samme gælder dem, der spiller Alice Cooper, Black Sabbath og Scorpions, der har 50-års jubilæum i år,« siger Jeppe Nissen, som grundlagde Copenhell for seks år siden.
Periode24 jun. 2016

• TitelHeavy metal er til kloge mænd over 40