I Jammerbugt kommune har man valgt den strategi, at man ikke vil lukke skoler næsten uanset, hvor små de måtte blive, og det har givet en stor tilflytning af unge familier fra Aalborg bl. a., fordi de tør flytte dertil, og den samme tendens, føler vi os overbevist om, ligeledes ville være tilfældet i Skallebølle med beliggenheden så tæt på Odense kombineret med kort afstand til motorvejen. I følge en rapport -" Skolelukninger på landet"-udgivet 2016 af Gunnar Lind Hasse Svendsen sammen med en kollega - begge professorer ved Center for Landdistriktsforskning under SDU -peger de, ud fra undersøgelser foretaget i 2010 - 2011, på nogle af konsekvenserne ved skolelukninger i forbindelse med lukning af 8 ud af 19 skoler i Tønder kommune i Sønderjylland:? Befolkningsmæssig større tilbagegang kunne konstateres i forhold til hvad man normalt ville have forventet. ?
Periode24. jan. 2017

• TitelHøringssvar vedrørende ny struktur på skoleområdet i Assens kommune