... Og ikke mindst penge. ... Han kritiserer især et nyt studie fra Syddansk Universitet, som har undersøgt virkningen af fysioterapi for gigtpatienter, der ellers stod til at skulle have indopereret en protese. ... Hun er professor i muskuloskeletal funktion og fysioterapi ved Syddansk Universitet og har sammen med kollegaen Søren Skou oprettet universitetsprojektet GLA: D (Godt Liv med Artrose i Danmark, red.) Det er et non-profit tiltag med fysioterapi, men også patientuddannelse og vægttabsvejledning, som efterhånden er udbredt til hele landet. ... Det er tilstrækkeligt til at medføre færre sygemeldinger og et mindre forbrug af smertestillende medicin Ewa Roos, professor i muskuloskeletal funktion og fysioterapi ved Syddansk Universitet.
Periode2. feb. 2017

• TitelGigtbehandling er spild af penge
    Mediets navn/udløbBT
    Dato02/02/2017