Nye tal fra Det Nationale Turismeforum viser, at det kan blive svært at tiltrække turister til de hotelbyggerier ved de danske kyster, som regeringen har givet dispensation til, skriver BT. Tallene viser, at den højeste belægningsprocent hos de eksisterende feriecentre kun er 70 pct. i juli, og turismeforsker Janne Liburd, Syddansk Universitet, finder det bekymrende, når der allerede nu er en overkapacitet på markedet. ... Regeringen bør i stedet fokusere på at forbedre de nuværende feriecentre, mener centerleder Anne-Mette Hjalager, Center for Turismeforskning på Syddansk Universitet. Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) fastholder dog planerne om at bygge flere hoteller, da han forventer stigende efterspørgsel.Link til udsendelse Indslaget forekommer ca. 2 min. inde i udsendelsen.
Periode27. mar. 2016

• TitelForskerkritik af hoteller ved kysterne
    Mediets navn/udløbDR P4 Radioavisen 17.00 (resumé)
    MedietypeRadio
    Dato27/03/2016
    PersonerAnne-Mette Hjalager, Janne Liburd
  • TitelEr der behov for hoteller ved kysterne?
    Mediets navn/udløbDR P4 Radioavisen 12.00 (resumé)
    MedietypeRadio
    Dato27/03/2016