Forsidehenvisning: Gaven til Amerika takker af

Presse/medie

MEDIER PORTRÆT Kommentatorerne har taget sørgebind på før torsdag aftens sidste udgave af ' The Daily Show' med Jon Stewart. Det bliver en grimmere verden uden ham, skriver magasinet Rolling Stone om komikeren, som præsident Obama kalder en gave til Amerika. Vi tegner en nekrolog over en tv-æra. USA står over for en valgkamp. ... »Der har da også været en løbende debat om programmet, hvor det blev kritiseret for at afspejle en kynisme i tidsånden, fordi Jon Stewart kunne gemme sig bag ironien«, forklarer lektor Niels Bjerre-Poulsen fra Center for Amerikanske Studier på Syddansk Universitet. ... Bromance med ObamaI nat kan Donald Trump og de øvrige kandidater sænke skuldrene en smule. Den nye vært af ' The Daily Show' sætter sig i stolen 28. september. Hans mor er sort sydafrikaner og hans far hvid europæer, og han voksede op i Soweto. Efter få år i USA vil han ikke have samme indenrigspolitiske dagsorden, har han udtalt, men vil som udgangspunkt centrere sig om de racespørgsmål, der især har præget den amerikanske debat, siden den sorte amerikaner Eric Garner sidste år døde under en politianholdelse i Staten Island, New York og kirkeskyderiet i Charleston, South Carolina. ... »Hvis der er rigtig, hvad man siger, at komedie er tragedie plus tid, så har jeg brug for fucking mere tid. ... At Jon Stewart er kørt træt af arbejdet med nyheder, har flere kommentatorer brugt som forklaring på hans tv-sortie.
Periode6. aug. 2015

• TitelForsidehenvisning: Gaven til Amerika takker af