Forsidehenvisning: Forbrugervagthund stopper ulovlig indsamling af data

Presse/medie

... Hvis selskaberne ikke følger vejledningen, vil de blive politianmeldt. ... Ifølge Jan Møller Jensen, der forsker i onlineforbrugeradfærd på Institut for Marketing og Management ved Syddansk Universitet, skyldes det, at folk ikke læser det med småt, og at virksomhederne gør alt, hvad de kan for at skjule konsekvenserne for deltagerne: »De bliver bondefanget, for der skiltes ikke med, at deres oplysninger bliver solgt videre.« I Forbrugerrådet Tænk er seniorjurist Anette Høyrup glad for, at Forbrugerombudsmanden skrider ind: »Konkurrencer, hvor samtykke til markedsføring ikke er frivilligt, er et skalkeskjul for dataindsamling.
Periode20. feb. 2017

• TitelForsidehenvisning: Forbrugervagthund stopper ulovlig indsamling af data