Forsidehenvisning: Flertal: Udlændinge mangler respekt for kvinders grænser

Presse/medie

Danske kvinder mener, at herboende mænd fra Mellemøsten og Nordafrika har langt sværere end danske mænd ved at respektere kvinders grænser, når det gælder kontakt af seksuel karakter. Der er betydelige forskelle, når danske kvinder vurderer, hvilke mænd der har svært ved at respektere kvinders grænser i seksuel henseende. ... Kultursociolog Mehmet Ümit Necef fra Syddansk Universitet mener, at undersøgelsen peger på et kulturelt problem. ... Alle danske institutioner er derfor nødt til at bekæmpe det kvindesyn, som disse mænd kommer med,« siger han. Forkvinde for Dansk Kvindesamfund Lisa Holmfjord er uenig: »Undersøgelsen viser folkestemningen, men ikke, hvordan det reelt forholder sig.
Periode3. mar. 2016

• TitelForsidehenvisning: Flertal: Udlændinge mangler respekt for kvinders grænser
    Mediets navn/udløbJyllands-Posten
    Dato03/03/2016