Forbrugerrådet Tænk Kemi får markant opbakning

Presse/medie

SUNDHED Efter at regeringen i begyndelsen af september meldte ud, at den ikke vil forlænge Forbrugerrådet Tænk Kemis finanslovsbevilling, er det strømmet ind med opbakning til forbrugernes ' kemivagthund'. Tusindvis af bekymrede forbrugere, som anvender den uvildige kemirådgivning, de mange forskellige kemitest og appen Kemiluppen, har skrevet til Forbrugerrådet Tænk og mange også til de ansvarlige politikere. I medierne er en række internationalt anerkendte eksperter, der forsker i kemikalier i hverdagsvarer, ligeledes gået i forbøn for Forbrugerrådet Tænk Kemi. I Metroxpress gik ni danske forskere ud i et markant forsvar for den uvildige kemirådgivning: " Det vil være grotesk, hvis borgerne skal hindres i at søge saglige oplysninger hos Forbrugerrådet Tænk, som har opbygget solid viden, og som er langt bedre til at kommunikere end nogen offentlig styrelse, jeg er bekendt med," udtalte eksempelvis professor Philippe Grandjean, Syddansk Universitet og Harvard University.
Periode11. okt. 2016

• TitelForbrugerrådet Tænk Kemi får markant opbakning