Fluor påvirker amning og børns immunforsvar

Presse/medie

Kvinder med store mængder flourstoffer i blodet ammer i kortere tid end kvinder, der ikke udsættes for det giftige stof. De tilladte mængder flour er for høje, mener forsker Bare rolig, der er ikke tale om den fluor, man kender fra tandpastaen. ... Og nu viser ny forskning, lavet af Syddansk Universitet og Harvard School of Public Health, at det giftige stof kan have indflydelse på, hvor lang tid kvinder ammer, og på børns immunforsvar. -Vi kan se, at en fordobling af mængden af fluor i blodet hos ammende kvinder betyder, at den gennemsnitlige ammeperiode bliver reduceret én måned, forklarer Amalie Timmermann, som er en del af forskerteamet, der ledes af professor i miljømedicin på SDU Philippe Grandjean. ... Skader børns immunforsvarFluorstofferne har ikke kun indflydelse på kvinders amning.
Periode12. aug. 2016

• TitelFluor påvirker amning og børns immunforsvar
    Mediets navn/udløbFyens Stiftstidende
    Dato12/08/2016