Flere forfattere skriver om psykisk sygdom

Presse/medie

Litteraturen spejler virkeligheden, når en række danske forfattere skriver skønlitterært om mentale lidelser. En naturlig reaktion på nutidens dagligdag, mener eksperter, der kalder tendensen for både tilbagevendende og ny Psykisk sygdom er en del af hverdagen for et stigende antal danskere. ... Professor i litteratur ved Syddansk Universitet Anne-Marie Mai mener, at det er naturligt, at også forfatterne beskæftiger sig med samfundets problematikker. ... Her kan skønlitteraturen give sin fortolkning, der giver en dybere indsigt end teorier og fakta," siger Anne-Marie Mai. Også lektor Erik Svendsen fra institut for kultur og identitet ved Roskilde Universitet peger på det naturlige ved, at litteraturen beskæftiger sig med virkeligheden.
Periode19. sep. 2015

• TitelFlere forfattere skriver om psykisk sygdom
    Mediets navn/udløbKristeligt Dagblad
    Dato19/09/2015