» Fifty-fifty « chance for flytning af stram grænsekontrol

Presse/medie

GRÆNSE Dansk justitsminister skal mødes med svensk indenrigsminister ved den dansk-tyske grænse. Svensk borgerligt parti tilbyder at hjælpe, hvis der skulle indføres stram grænsekontrol ved Danmarks ydergrænse. Flensborg/ Padborg/ Frøslev. ... -Mødet kan nemlig også dreje sig om at overbevise den svenske indenrigsminister om, at grænsekontrollen er god nok, som den er nu, siger Martin Klatt, lektor i det tidligere Institut for Grænseregionsforskning på Syddansk Universitet (SDU) i Sønderborg, nu Center for Border Region Studies. ... Men endags-og indkøbsturisterne vil måske synes, det er for bøvlet, og udeblive, siger han. ... RESÜMEEMartin Klatt, Syddansk Universitet und Institut für Grenzregionsforschung (Center for Border Region Studies), sieht eine 50-prozentige Wahrscheinlichkeit, dass eine scharfe Grenzkontrolle im deutsch-dänischen Grenzland eingeführt wird.
Periode18. feb. 2016

• Titel» Fifty-fifty « chance for flytning af stram grænsekontrol