FARLIG KEMI SNIGER SIG IND I DIN HVERDAG

Presse/medie

... Bollerne hopper nemt af bagepapiret, når de tages ud af ovnen. Pizzabakken bliver ikke fedtet og falder ikke fra hinanden, selvom den er af pap. Havregryn og rosiner kommer nemt ud af pakkerne, når du gør klar til morgenmaden. ... Senest har forskere med Philippe Grandjean, der er professor i miljømedicin ved Harvard University og Syddansk Universitet, i spidsen offentliggjort en undersøgelse, der viser, at der er en sammenhæng mellem indholdet af fluorstoffer i blodet og virkningen af vacciner. ... Grænseværdierne kaldes TDI, som står for Tolerabelt Dagligt Indtag, og Philippe Grandjean fra Syddansk Universitet og Harvard University, der var med til at formulere grænserne for otte år siden, peger i en ny videnskabelig artikel på, at grænserne er alt, alt for høje.
Periode28. okt. 2016

• TitelFARLIG KEMI SNIGER SIG IND I DIN HVERDAG