Fagbosserne rykker tættere på magten

Presse/medie

Landets fagforeningsledere har fået større magt det seneste år. Lizette Risgaard stryger direkte ind på pladsen som næstmest magtfulde organisationsmenneske kun overgået af Dansk Industris adm. direktør, Karsten Dybvad. Det gik ikke stille af sig, da Lizette Risgaard sidste år blev valgt som ny LO-formand. ... Bente Sorgenfrey, formand for FTF, rykker ind i top-100-listen med en placering som nr. 77, mens FOAs formand, Dennis Kristensen, forbedrer sin placering 13 pladser fra 93 i 2015 til nr. 79 i 2016. Til gengæld har Dansk Arbejdsgiverforening mistet en del af sin magtposition, efter at den mangeårige direktør Jørn Neergaard Larsen gik på pension og efterfølgende blev beskæftigelsesminister. ... Hansen Jens Christiansen Joachim Sperling Johannes Lebech John Norden Jon Kiellberg Jytte Hilden Jørgen Goul Andersen Kristian Weise Lars Hovbakke Sørensen Redaktør for VL Nyt Vært på Radio24syv Erhvervskommentator på Berlingske Direktør i Advice Head of corporate affairs, Axcel Lektor, tidligere folketingsmedlem og minister for Radikale Venstre Partner i Mybanker Direktør og partner, Republic Tidligere minister, tidligere kulturchef ved Det Kgl. Bibliotek Professor i statskundskab ved Aalborg University Direktør for Cevea Adjunkt Las Olsen Lasse Jensen Leif Beck Fallesen Lene Espersen Mads Lebech Mads Øvlisen Martin Krasnik Mikael Børsting Morten Helveg Petersen Morten Løkkegaard Ole Krohn Peter Bro Cheføkonom i Danske Bank Journalist og ejer af Jensen & Kompagni Erhvervskommentator på TV 2, tidligere chefredaktør på Børsen Direktør i Danske Arkitekter Administrerende direktør i Industriens Fond Adjungeret professor ved CBS Vært på Deadline Public affairs-direktør i Geelmuyden Kiese Medlem af EU-Parlamentet Stedfortræder i EU-parlamentet, tidligere TV 2-vært og folketingsmedlem for Venstre Finanskommentator på TV 2 Leder af Center for Journalistik ved Syddansk Universitet Peter Mose Peter Munk Christiansen Peter Nedergaard Pia Gjellerup Susanne Hegelund Thomas Juul-Dam Timme Bisgaard Munk Tine Aurvig-Huggenberger Tommy Pedersen Troels Mylenberg Viggo Fischer Partner i Hegelund & Mose Professor i statskundskab ved Aarhus Universitet Professor i statskundskab ved Københavns Universitet Leder af Center for Offentlig Innovation Partner i Hegelund & Mose Direktør og partner i PrimeTime Kommunikation Redaktør på Kforum og Bias CEO i KreaKom CEO i Augustinus Fonden Ansvarshavende chefredaktør på Fyens Stiftstidende Formand for Den Danske Afghanistan Komité, tidligere folketingsmedlem for de Konservative.
Periode18. jun. 2016

• TitelFagbosserne rykker tættere på magten
    Mediets navn/udløbBerlingske
    Dato18/06/2016