Faaborg-området er i disse år i gang med at redefinere sig selv. Flere af de gamle institutioner og dét, der gav identitet, er lukket eller flyttet. Samtidig er fraflytningen fra området alarmerende høj Vil man vende den udvikling, må der ske noget nyt Engang var det malere, leverpostej og Kijafa, Faaborg var kendt for. ... Det virkelige liv Den tanke erDen tanke er Anne Mette Hjalager enig i. Hun er professor og leder af Center for Landdistriktsforskning ved Syddansk Universitet. ... Ét med gågaden, og et der ligger længere væk (Herregårdscentret, red.). Det giver meget let to opdelte verdener, hvor man ikke får synergien med. Der skal være livHun opfordrer til, at man tænker i åbenhed og på at skabe liv.
Periode19. jun. 2016

• TitelFaaborg kæmper med sin identitet
    Mediets navn/udløbFyns Amts Avis
    Dato19/06/2016