Følsom viden røg på nettet

• Rikke Gottrup

Presse/medie

Eksperter kritiserer Middelfart Kommune for behandling af følsomme personoplysninger Middelfart: Selv om Middelfart Kommune har strammet op på datasikkerheden, efter at Datatilsynet tidligere i år kritiserede den i stærke vendinger, er alt ikke fryd og gammen. ... Med andre ord vil folk, der finder sagen frem, tro, at punktet også var blevet behandlet som et lukket punkt på mødet, og den holder ikke, vurderer Rikke Gottrup, lektor, Ph. d. og cand. jur ved Syddansk Universitet. ... Følsomme personoplysninger indgår i ansøgningen for at fortælle om årsagen til, at det er relevant at opføre carporten. ... December 2015-maj 2016Efterfølgende publiceres mødereferatet sædvanen tro på Middelfart Kommunes hjemmeside.
Periode27. maj 2016

• TitelFølsom viden røg på nettet
    Mediets navn/udløbFyens Stiftstidende
    Dato27/05/2016