SAMFUNDSNYTTE Hvordan udvikler vi en fødevareforsyning, der er med til at pleje og tage hensyn til naturen, og som borgerne er med til at tage ansvar for gennem deres præferencer for produkter? Spørgsmålet blev besvaret på en workshop arrangeret af Det Samfundsnyttige Landbrug Råvarer til vores måltider skal produceres i Danmark, og de mindre producenter skal støttes. ... Ovenstående er et udpluk af, hvad 57-79 pct. af københavnere gav udtryk for, da Syddansk Universitet sidste år gennemførte en telefonspørgeundersøgelse, som involverede 601 respondenter i det centrale København. ... På Det Samfundsnyttige Landbrugs workshop var et af emnerne ' Økologisk produktion og borgerne', og en af rapportens forfattere, Pia Heike Johansen fra Center for Landdistriktsforskning ved Syddansk Universitet, fortalte om undersøgelsen. ... Sessionen om økologisk produktion og borgerne sluttede med en opsamling, hvor oplægsholderne sammen med repræsentanter fra Det Samfundsnyttige Landbrugs styregruppe kom med forslag til det videre arbejde med at etablere et samspil mellem forbrugerne og landmanden.
Periode11. sep. 2015

• TitelFællesskab om produktion af fødevarer
    Mediets navn/udløbØKOLOGI & ERHVERV
    Dato11/09/2015