Få virksomheder har fået jobansøgninger fra flygtninge

Presse/medie

Tre af fire virksomheder har aldrig modtaget jobansøgninger fra flygtninge eller ikkevestlige indvandrere, viser en undersøgelse fra Dansk Arbejdsgiverforening. Kun en af fire virksomheder har modtaget jobansøgning eller anden henvendelse om job fra flygtninge og ikkevestlige indvandrere. ... Mange holder sig tilbage Ifølge en lektor på Syddansk Universitet er indvandrerne gode til at skabe netværk, men de kan derimod have svært ved at tage direkte kontakt til en virksomhed. »Der kan være en frygt for, at man ikke slår til, fordi ens dansk ikke er godt nok, eller frygt for, at arbejdsgiverne fejlvurderer, om man kan fungere på en dansk arbejdsplads,« siger lektor Mehmet Ümit Necef fra Syddansk Universitet til Agenda. ... Hans Lassen, integrationskonsulent og forfatter.
Periode19. jan. 2016

• TitelFå virksomheder har fået jobansøgninger fra flygtninge
    Mediets navn/udløbJyllands-Posten
    Dato19/01/2016