Et statsligt debattørkorps skal forhindre online radikalisering

Presse/medie

... Hvis danske borgere ytrer ekstremistiske synspunkter på sociale medier, må de ikke stå uimodsagt. Derfor skal et ' civilsamfundsdrevet korps af digitale fornuftsstemmer' fremover opsøge og engagere sig kritisk i debatten, så andre borgere ikke bliver forført af de radikaliserende tanker. Det mener regeringen, der tirsdag fremlagde en ny antiradikaliseringsplan med opbakning fra et flertal i Folketinget. I alt indeholder planen 22 tiltag, der skal gøre det sværere for fremmedkrigere at radikalisere andre borgere samt styrke indsatsen mod radikalisering i danske fængsler og på internettet. ... På Syddansk Universitet er Kirstine Sinclair, lektor ved center for Mellemøststudier, generelt positivt stemt.
Periode12. okt. 2016

• TitelEt statsligt debattørkorps skal forhindre online radikalisering
    Mediets navn/udløbInformation
    Dato12/10/2016