ERHVERVSJURA: Ny revisorlov er tilpas stram

Presse/medie

REVISION: Det er aldrig påvist, at sager med revisionssvigt har haft en sammenhæng med, at uafhængighedsregler skulle have været tilsidesat. »Der er i værste fald åbnet en ladeport for, at kæmpeskandaler som OW Bunker og Stein Bagger kan gentage sig«. ... Baggrunden for de dystre forudsigelser om den åbnede ladeport var, at bl. a. en af mine udmærkede kolleger fra Syddansk Universitet, professor Bent Warming Rasmussen, der i mange år har forsket i regnskabsbrugernes tillid til revisorerne, ifølge artiklen ikke finder det fremsatte lovforslag stramt nok. ... Fik vi flere eller færre skandalesager med eller uden økonomisk kriminalitet af den grund? ... Faktisk er det aldrig påvist, at de sager, vi har set, hvor revisionen har svigtet, har haft nogen sammenhæng med, at uafhængighedsreglerne (hvordan de end har set ud på det pågældende tidspunkt) skulle have været tilsidesat.

Periode16. maj 2016

• TitelERHVERVSJURA: Ny revisorlov er tilpas stram
    Mediets navn/udløbJyllands-Posten
    Dato16/05/2016