Eksperterer kalder tiltag mod terror 'overreaktion'

Presse/medie

KøbenhavnPå søndag er det et år siden skudangrebene mod Krudttønden og synagogen i København fandt sted. ... Pakken blev præsenteret blot fem dage after skudangrebene i København, og det var alt for hurtigt, siger Kirstine Sinclair, lektor på Center for Mellemøststudier ved Syddansk Universitet, til DR P4 København. ... Også Dansk Folkepartis retsordfører Peter Kofod Poulsen afviser kritikken af, at de politiske reaktionerne på skudangrebene i København var overdreven. Til P4 København siger han: - Der har været en hel del forsøg på at skade Danmark, og i det lys ville det være uansvarligt, hvis politikerne på Christiansborg ikke tager de nødvendige forholdsregler og gør alt hvad vi kan for at bekæmpe terror. **** DENNE ARTIKEL ER VIDEREFORMIDLET AF RITZAUS BUREAU PÅ VEGNE AF DR København ****Betingelser for brug af materiale fra Ritzaus tophistorietjeneste:- Forkortelser kan foretages i overensstemmelse med god citatskik.
Periode10. feb. 2016

• TitelEksperterer kalder tiltag mod terror 'overreaktion'