Eksperter revser hjælp til boligejere: Rykker intet

Presse/medie

Flere eksperter tror ikke, at den længede ventede rapport om realkreditmarkedet vil få flere boligejere til at skifte institut. Godt med mere gennemsigtighed, men udvalgets anbefalinger vil ikke rykke ved noget, lyder kritikken Hvordan giver man de danske boligejere de bedste muligheder for at kunne skifte realkreditinstitut? ... Hos Syddansk Universitet er Morten Skak, lektor i boligøkonomi, enig. ... Men jeg er skeptisk, for der er stadig omkostninger ved et skift. Vi ser jo også, at de andre institutter følger med på prisstigningerne, så kunderne havde fået en prisforhøjelse alligevel selvom flytteomkostningerne var betalt," siger han. ... » Dem der ikke interesserer sig for deres realkreditlån, vil ikke studere det mere nøje af, at de får flere informationer « Morten Skak, lektor i boligøkonomi, Syddansk Universitet. 12.000 kr. kan det koste at skifte realkreditinstitut i både indfrielses-og oprettelsesgebyrer .
Periode17. sep. 2016

• TitelEksperter revser hjælp til boligejere: Rykker intet