Ekspert: Hjælp dit barn væk fra skærmen

• Mette Rasmussen

Presse/medie

Hvis børn vælger skærmen frem for legekammeraten efter skoletid, så er det i høj grad forældrenes ansvar, påpeger en ekspert. Når Emma og William har afsluttet skoledagen, foretrækker de selskab af computer og tablet frem for legekammerater, viser en ny rapport fra WHO. ... Hun er lektor ved Statens Institut for Folkesundhed ved Syddansk Universitet og ansvarlig for den danske del af førnævnte WHO-rapport. ... Hun råder derfor til forældre til, at de i højere grad hjælper deres børn til at erstatte den digitale eftermiddagsunderholdning med social aktivitet som eksempelvis legeaftaler eller ture på legepladsen. Fakta: Ekspertens fire bedste råd- Indfør skærmfri tidspunkter i løbet af dagen, hvor alle skærme slukkes.
    Periode16. mar. 2016

• TitelEkspert: Hjælp dit barn væk fra skærmen