Ekspert: Det handler om at holde ud

Presse/medie

Landbrug: Der er ikke tvivl om, at nogle mælkebønder må lade livet de kommende måneder, ligesom en del af deres kolleger allerede har gjort. Men der er håb forude spår branchen. Torsdag gik Arla ud og varslede højere mælkepriser til landmændene. Der er stadig et stykke vej op til, at mælkepriserne bliver rentable, men ifølge lektor Johannes Michelsen, fra Institut for Statskundskab ved Syddansk Universitet, ser branchen lys for enden af tunnelen. ... Der er lige nu meldinger om en stigning i slagtning af malkekøer, siger Mogens Ove Madsen, der mener, de stærkeste vil stå tilbage, når mælkepriserne for alvor begynder at stige. - Dem, som ikke har noget gæld eller formår at øge produktiviteten, kan overleve - indtil videre.
Periode27. aug. 2016

• TitelEkspert: Det handler om at holde ud