Dyr fritid: Gå ikke ned på sportsgrejet

Presse/medie

Danskerne bruger tusindvis af kroner på avancerede pulsure, golfkøller og de helt rigtige løbesko. Særligt mændene svinger dankortet, når det gælder sportstøj og motionsudstyr, og forbruget er slet ikke toppet endnu, spår eksperter FRITIDSINTERESSER Skibukser med minimal vindmodstand. ... Det er den første forklaring på tøj-og udstyrsræset ifølge professor Søren Askegaard, der forsker i forbrugeradfærd ved Institut for Marketing og Management på Syddansk Universitet. ... Især mændene er særligt flittige til at investere i motionsudstyr og sportstøj, viser undersøgelsen fra Idrættens Analyseinstitut, og det overrasker ikke Kirsten Poulsen. -Generelt er mænd meget mere til gadgets og udstyr end kvinder. Selvfølgelig køber kvinderne også pulsure, men det teknologiske appellerer til mænd, som jo også er dem, der bruger flest penge på computere og kameraer.
Periode16. aug. 2016

• TitelDyr fritid: Gå ikke ned på sportsgrejet