»Du staver af lort til selv«

Presse/medie

NETTET Internettet flyder med stave-, sjuske-og slåfejl. Danskerne er ikke sene til at kritisere hinandens sproglige fejl, selv om de ikke nødvendigvis selv mestrer dansk retstavning til perfektion, viser ny undersøgelse. SPROG: »Kan sku være, jeg score Rihanna i år..« Sådan skriver Bo S. på Ekstra Bladets debatforum »Nationen«, men bliver hurtigt rettet af Jan V. »Sku er kort for skulle. ... Bag undersøgelsen står sprogforsker og adjunkt på Institut for Sprog og Kommunikation på Syddansk Universitet Marianne Rathje. ... Men når man ser på undersøgelsen, kan man se, at de faktisk orienterer sig efter stavning. Det er ikke ligegyldigt.
Periode18. maj 2016

• Titel»Du staver af lort til selv«
    Mediets navn/udløbViborg Stifts Folkeblad
    Dato18/05/2016