Droner skal integreres i lufthavn og by

Presse/medie

... For på den måde kan vi integrere dronerne, siger Kjeld Jensen, der er adjunkt, cand. scient. og ph. d. ved teknisk fakultet på Syddansk Universitet. ... Men udover det, er han også en af dem, som står i spidsen for det 64 millioner kroner store udviklingsprojekt af droner i Danmark, som Regeringen præsenterer på et pressemøde på SDU samme dag. ... Brug for tilvænningsperiodeSamme melding kommer fra lederen af droneuddannelsen på SDU, Brad Beach, der mener, at Odense og Fyn kan profilere sig selv på at have begge dele.
Periode24. sep. 2016

• TitelDroner skal integreres i lufthavn og by
    Mediets navn/udløbFyens Stiftstidende
    Dato24/09/2016