Dit høreapparat kan blive bedre

Presse/medie

Nyt forskningsprojekt skal hjælpe de mange, der har for ringe gavn af deres høreapparat. Høreproblemer er den mest udbredte funktionsnedsættelse og koster dyrt FORSKNING Masser af danskere bruger høreapparater, men ikke alle får ordentlig udbytte af dem. ... Hun er leder af samarbejdsprojekt mellem Syddansk Universitet, Aalborg Universitet, DTU, Delta, de store danske høreapparatproducenter Oticon, Widex og GN Resound samt universitetshospitalerne i Odense og Aalborg. Ture Andersen, forsker ved Syddansk Universitet og tidligere overlæge på Odense Universitetshospital, deltager også i projektet. ... Derfor skal vi prøve at finde ud af, hvilke metoder der fungerer bedst, siger Dorte Hammershøi.. / RITZAU/. : faktaHVER 6. VOKSNE HAR PROBLEMER MED HØRELSENForskningsprojektet har et budget på 50 millioner kroner.
Periode16. feb. 2016

• TitelDit høreapparat kan blive bedre
    Mediets navn/udløbMidtjyllands Avis
    Dato16/02/2016