Det er håb i smertehelvedet

Presse/medie

Ryggene indtog BT igår med Sisse Fiskers historie som case og kiropraktorforskning som baggrund. Ny undersøgelser fra Syddansk Universitet viser, at rygsmerter ofte vender tilbage. En af forskerne bag undersøgelsen, kiropraktor Peter Kent, fortæller, at der er meget, man ikke ved om hvorfor, men alligevel noget at gøre. Studier viser, at det kan hjælpe at ændre bevægelsesmønstre, men også at arbejde med sin egen oplevelse af smerterne. Det hjælper også at søge behandling hos læge, kiropraktor eller fysioterapeut, fastslår artiklen: Påvirker smerterne dit liv, er de ikke gået i sig selv efter en uge eller forværres de kraftigt i løbet af få dage, så søg hjælp. Generelt mangler der meget mere viden, og Peter Kent udtaler: "Hele området med muskel- og ledproblemer får ikke den støtte til forskning, det burde. Det er den dyreste faktor for samfundet i forhold til dens indvirkning på folks arbejdsliv og velfærd."
Periode21. jul. 2015

• TitelDet er håb i smertehelvedet
    Dato21/07/2015
    PersonerPeter Kent