Det er en af de negative konsekvenser ved vores velfærdsmodel

Presse/medie

IVÆRKSÆTTERI: I Danmark har vi valgt en samfundsmodel, der indebærer en stor velfærdsstat. Det valg har nogle negative konsekvenser, f. eks. på iværksætterfronten, siger professor Kim Klyver fra Syddansk Universitet. Den universelle danske velfærdsmodel med en bred vifte af sociale goder virker til at have solid opbakning i den danske befolkning, men opbakning eller ej, så har den også nogle negative konsekvenser. ... Kim Klyver, professor ved Syddansk Universitet og ekspert i iværksætteri Jeg tror ikke på, at man kan begge dele og opretholde både samfundsmodellen og øge risikovilligheden (...) De to ting er dog umiddelbart uforenelige. Kim Klyver, professor ved Syddansk Universitet og ekspert i iværksætteri Der er noget nødvendighed over at blive iværksætter i andre lande, som aldrig rigtig kommer til udtryk i Danmark, hvor man næsten bliver holdt tilbage af sikkerhedssystemet. Kim Klyver, professor ved Syddansk Universitet og ekspert i iværksætteri.
Periode24. dec. 2015

• TitelDet er en af de negative konsekvenser ved vores velfærdsmodel
    Mediets navn/udløbJyllands-Posten
    Dato24/12/2015