Det er svært - om ikke umuligt - at afgøre, om folk er deres løn værd både i forhold til udbyttet for arbejdsgiverne og for samfundet generelt. Derfor bør vi være varsomme med at tilskynde unge til at vælge uddannelser efter, hvor høj en løn de giver, sådan som Produktivitetskommissionen anbefaler Hvem er egentlig sin løn værd? I en tid, hvor produktivitets-og ulighedsdebatten raser, og lønforskellene mellem top og bund i mange lande er stigende, er det et vigtigt spørgsmål. Og med afsæt i økonomisk teori kan man forsøge at besvare det. Lad os begynde med et indlæg i Politiken den 7...

Periode14 maj 2014

• TitelDebat: Hvem er sin løn værd?
    Mediets navn/udløbInformation
    Dato14/05/2014
    Producer/forfatterThomas Barnebeck Andersen, Peter Sandholt Jensen og Nikolaj Malchow-Møller
    PersonerThomas Barnebeck Andersen, Peter Sandholt Jensen, Nikolaj Malchow-Møller