Danskerne ville stemme på Clinton

Presse/medie

88 pct. af danskerne ville sætte kryds ved Hillary Clinton som præsident. Det viser en ny Wilkemåling, som blot giver 2,3 pct. til Trump. Den demokratiske præsidentkandidat Hillary Clinton kunne formentlig læne sig godt tilbage og lade sin rival Donald Trump gøre resten af arbejdet, hvis hun gik til valg i Danmark. ... Svært at placere partierneNiels Bjerre-Poulsen, lektor ved Center for Amerikanske Studier ved Syddansk Universitet, mener dog, at et flertal af danskerne placerer sig »solidt« inden for venstrefløjen af Det Demokratiske Parti, når det gælder holdninger til fri uddannelse, gratis sygehuse og offentlig sygesikring. ... Fordelt på udvalgte partier: Socialdemokraterne: Clinton: 95,2 pct. Trump: 0,6 pct.
    Periode31. aug. 2016

• TitelDanskerne ville stemme på Clinton