Danske partier vil også : have lukket hadmoskéer

Presse/medie

K og DF opfordrer regeringen til ligesom Frankrig at tage skridt til at lukke moskéer, der prædiker had. Grimhøjmoskéens talsmand tager det med sindsro: »Vi åbner bare igen.« Terrorangrebet i Paris gør igen spørgsmålet om lukning af yderligtgående moskéer aktuelt i Danmark. ... Både terrorforskeren Magnus Ranstorp fra den svenske Forsvarshögskolan og radikaliseringsforsker Kirstine Sinclair fra Syddansk Universitet advarede tidligere på året mod at lukke Grimhøjmoskeén med den begrundelse, at det ikke får synspunkterne til at forsvinde - de vil så bare flytte til eksempelvis nogle kælderlokaler, hvor det er lettere at agere under radaren. ... Moské: DF står for hadI Grimhøjmoskéen siger Oussama El-Saadi, at hans udtalelse i dokumentaren var taget ud af en sammenhæng. Han talte om en mulig, fremtidig islamisk stat, ikke organisationen Islamisk Stat i Irak og Syrien, lyder pointen.
Periode17. nov. 2015

• TitelDanske partier vil også : have lukket hadmoskéer