VALGKAMP I USA En ny skandale har ramt Hillary Clinton, kort før hun hyldes som demokraternes præsidentkandidat Hillary Clinton har længe været martret af e-mailsagen fra sin tid som udenrigsminister, hvor hun gjorde brug af sin private mailkonto så mails ikke blev of-ficielt registreret. ... Hvis det virkelig viser sig, at russerne står bag lækket, er der tale om en uhørt skandale, lyder det fra lektor Jørn Brøndal fra Center for Amerikanske Studier på Syddansk Universitet. ... Han har nemlig en klar interesse i at få det negative fokus væk fra Hillary Clinton, fortæller Jørn Brøndal. »Det handler for demokraterne om at vende den her debat, så den handler mindre om demokraternes interne splid.
Periode26. jul. 2016

• TitelClinton anklager Putin-spioner for lækage