Citattilbud fra DR Trekanten: En tablet i skoletasken hjælper svage elever

• Else Lauridsen

Presse/medie

KoldingCitattilbud fra DR Trekanten distribueret af Ritzau.- Det er dejligt at kunne slå en masse ting op, hvis der er nogen ord, man ikke forstår, siger Kaja Nørgård Bank fra Munkevængets Skole i Kolding. Hun bruger ofte en iPad i dansktimerne ligesom alle klassekammeraterne i 4A, og der er da også en del fordele ved at bruge en tablet i danskundervisningen.Ph.d.-studerende Else Lauridsen fra Institut for Design og Kommunikation på Syddansk Universitet har fulgt to 5. klassers brug af iPads i dansktimerne gennem to år.Her har hun oplevet, hvordan fagligt svage elever ofte kunne føle sig mere værd, når der blev brugt en tablet i undervisningen. ... Konklusionen får da heller ikke Camilla Johansen, der står i spidsen for kommunens it-strategi på skolerne, til at anbefale, at alle klasser skal have tablets fremover:- Elever skal have en buffet af forskellige it-redskaber, og på den måde blive dannet til at vælge det rigtige redskab til den opgave, de skal løse, siger hun. **** DENNE ARTIKEL ER VIDEREFORMIDLET AF RITZAUS BUREAU PÅ VEGNE AF DR Trekanten ****Betingelser for brug af materiale fra Ritzaus citattjeneste:- Forkortelser kan foretages i overensstemmelse med god citatskik. - En artikel må forkortes, men ikke tilføjes stramninger eller udtryk, som afsenderen ikke kan stå inde for.
Periode27. nov. 2015

• TitelCitattilbud fra DR Trekanten: En tablet i skoletasken hjælper svage elever
    Mediets navn/udløbRitzaus Bureau
    Dato27/11/2015