Byer satser på din lykke

• Hjørdis Brandrup Kortbek

Presse/medie

I landets største byer prioriterer politikere at bygge cykelruter, kulturhuse og grønne oaser, så du kan leve det gode byliv. Odense er ingen undtagelse. På havnen er rammerne for det gode liv ved at tage form På havnen i Odense hamrer og banker håndværkere for tiden på alt det stål, der er rammen om byens nye havnebad. ... Det betyder blandt andet, at der skal være plads til oplevelser i fællesskab med andre, der skal være et miks af kulturelle tilbud og grønne områder, hvor borgerne kan slappe af og hænge ud, lyder det fra Hjørdis Brandrup Kortbek, postdoc. på Institut for Kulturvidenskaber på Syddansk Universitet. ... De mennesker, der lige nu anses for at være dem, der kan skabe mere vækst i byen, siger Hjørdis Brandrup Kortbek. Det er ikke kun i Danmark, at politikerne forsøger at bygge byer, der understøtter det gode liv.
Periode21. feb. 2016

• TitelByer satser på din lykke
    Mediets navn/udløbFyens Stiftstidende
    Dato21/02/2016