Bookmakere enige: Hillary Clinton bliver næste præsident

Presse/medie

KøbenhavnIndholdstilbud fra BetXpert distribueret af Ritzau. INFO: Anvendelse af Ritzaus ekstratjeneste og materiale herfra forudsætter accept af vilkårene i bunden af denne meddelelse. **** RITZAU EKSTRA ****Trods belastende mail-sag er Hillary Clinton stadig klar favorit til at blive USA's nye præsident, viser gennemgang af bettingmarkedet. Donald Trump har nok momentum for tiden, men han halter stadig efter i kampen om at blive USA's næste præsident. ... Omregnet til sandsynligheder svarer oddsene til, at der er omkring 70 procents sandsynlighed for Hillary Clinton-sejr og kun 30 procent for sejr til Donald Trump.Det er en vurdering, som Niels Bjerre-Poulsen, USA-ekspert og lektor ved Center for Amerikanske Studier på Syddansk Universitet, er fuldstændig enig i.- Hillary Clinton er storfavorit til at blive USA's næste præsident.
Periode4. nov. 2016

• TitelBookmakere enige: Hillary Clinton bliver næste præsident