Presse/medie

BØGER En af Nixons medarbejdere forlod i sin tid Det Hvide Hus med tusinder af hemmelige dokumenter. Nu kommer de frem i ny bog fra Watergatejournalist Bob Woodward. Alexander Butterfield blev for alvor kendt under Watergate-skandalen, da han i 1973 afslørede, at præsident Nixon i al hemmelighed havde fået installeret lydoptageudstyr i Det Hvide hus. ... Niels Bjerre-Poulsen, lektor på Institut for Amerikanske Studier på SDU, udgav i foråret den roste bog ' Vietnamkrigen', der blandt andet behandler Nixons præsidentperiode, og han nikker genkendende til bogens påstande. ... »Nixon var en benhård mand, som konstant skiftede mellem tvivl og raseri, selvynk og hævngerrighed. ... Og her 42 år senere taler han altså igen. mikkel.vuorela@pol.dk Det var bomber som kommunikation - det handlede først og fremmest om at sende signaler ud i verden Niels Bjerre-Poulsen, lektor, SDU.
    Periode15. okt. 2015

• TitelBombardementerne af Vietnam har ingen effekt, noterede Nixon - og beordrede endnu flere bomber
      Mediets navn/udløbPolitiken
      Dato15/10/2015