Bevægelse gør børn bedre til matematik

Presse/medie

Bevægelse er godt, men man kan ikke sige entydigt, at det gavner den kognitive indlæring, konkluderer en forskergruppe, som har undersøgt og testet sammenhængen mellem læring og bevægelse SUNDHED Hvis du går i første klasse, kan du øge din matematiske kunnen med en tredjedel, hvis du hopper din tabel i stedet for at sidde ned og remse dem op. ... Sådan lyder en delkonklusion i rapporten ' Forsøg med læring i bevægelse' fra Institut for Idræt og Biomekanik, Syddansk Universitet. ... Vi ved fra tidligere, at i denne alder påvirker træning ikke ret meget, fordi er sker så mange andre ting rent biologisk,« forklarer Karsten Froberg, der er lektor ved Syddansk Universitet og medredaktør på rapporten. Bevægelse er godtPå trods af de gode resultater i første klasse, kan projektet ikke konkludere samlet, at der er en entydig sammenhæng mellem fysisk aktivitet og kognition.
Periode11. aug. 2016

• TitelBevægelse gør børn bedre til matematik
    Mediets navn/udløbDet Grønne Område Weekend
    Dato11/08/2016