• Gerd Battrup

Presse/medie

Hvis majoriteten af danskere bestemte, skulle Danmark indføre permanent grænsekontrol ved vores ydre grænser - og de i dag midlertidige grænsebomme i Sønderjylland skulle boltes fast. ... En mulig forklaring på holdningsændringen kan være opmærksomheden på omkostningerne ved grænsekontrollen, mener Gerd Battrup, lektor for Grænseregionsforskningen på Syddansk Universitet (SDU). »Jeg tror, at folk begynder at blive skeptiske over ressourceforbruget, for grænsekontrol er meget dyrt. ... Gerd Battrup, lektor, Grænseregionsforskningen på Syddansk Universitet. 2.662 personer er ifølge Rigspolitiet i årets løb blevet forhindret i at rejse ind i Danmark som følge af grænsekontrollen.
Periode14. dec. 2016

• TitelBefolkningens ønske om at have en permanent kontrol ved den danske grænse er dalende
    Mediets navn/udløbBerlingske
    Dato14/12/2016