Børnerådet ser gerne sagen afprøvet

• Hanne Marie Motzfeldt

Presse/medie

Børnerådets formand Per Larsen mener, at der er brug for at få afprøvet sag om kommunalt svigt Ærø: Netop nu arbejder en 30-årig kvinde på at indhente aktindsigt i sin egen socialsag fra barndommen, som for hendes og fem andre søskende var præget af morens druk og vold og for to af pigernes vedkommende seksuelle overgreb heriblandt voldtægt med accept fra deres mor. ... Ifølge adjunkt ved Juridisk Institut på SDU, Hanne Marie Motzfeldt, bør det være muligt at få lov til at overdrage oplysninger på voksne, der som del af en søskendeflok har været udsat for omsorgssvigt og overgreb. Hun henviser til et projekt, der kaldes Janus, og som blandt andet går ud på at indsamle viden om unge krænkere. -Ofte viser det sig, at unge krænkere selv har været misbrugt, og det ender tit med, at de fortæller om deres liv.
Periode25. jun. 2015

• TitelBørnerådet ser gerne sagen afprøvet
    Mediets navn/udløbFyns Amts Avis
    Dato25/06/2015