Antibiotika-frit svinekød bør også finde vej til det danske marked

Presse/medie

Beskrivelse

Dansk svinekød, der bliver produceret uden antibiotika, ender lige nu i amerikanske kølediske. Hans Jørn Kolmos fra SDU håber dog, at der også kommer mere af den slags svinekød på det danske marked. ... Et forsøg hos 22 landmænd i Nordjylland og på Bornholm er på vej til at blive udvidet, og 70 svinebønder står i kø for at blive antibiotikafri. Mads Grand, pressechef hos Dansk Supermarked, siger, at de stort set kun sælger dansk svinekød - og det er pr. definition antibiotikafrit.Artiklen skrevet af Sidsel HoeLink til udsendelse Indslaget forekommer ca. 0 min. inde i udsendelsen.
Periode25. apr. 2016

Mediedækning

1

Mediedækning

  • TitelAntibiotika-frit svinekød bør også finde vej til det danske marked
    Mediets navn/udløbDR P4 Radioavisen 12.00 (resumé)
    MedietypeRadio
    Dato25/04/2016
    PersonerHans Jørn Kolmos