Fra 2007 til 2015 er der opført 126 anlæg. Der er dog brug for mere kvalitet og lokal forankring, når anlæg etableres RAPPORT De første tegn på aktiviteter inden for den særlige idrætsgren parkour i Danmark opstod i 2004. ... Nu viser en ny rapport fra Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund ved Syddansk Universitet, at kun 14 procent af anlæggene til parkour ligger i byrum. ... " Flere af anlæggene er af en størrelse og kvalitet, der har gjort dem til trækplastre for parkourturisme, hvor udøvere kommer hertil fra udlandet for at opleve faciliteterne og træne på dem. Undersøgelsen kan forhåbentlig blive startskuddet til mere vidensdeling og samarbejde mellem bygherrer, arkitekter, kommuner og institutioner", siger studieadjunkt Signe Højbjerre Larsen fra Institut for Idræt og Biomekanik ved Syddansk universitet, der er en af forfatterne til rapporten.
Periode9. maj 2016

• TitelAnlæg til parkour vinder frem i Danmark